Catering

Voor als u iets te vieren heeft

Heeft u iets te vieren? LaBaneCulinair verzorgt de catering voor al uw feesten en partijen tot in de puntjes. Met de catering op maat kunt u uw gasten altijd een menu serveren dat aansluit op uw smaak en persoonlijke voorkeuren. De catering van LaBaneCulinair kenmerkt zich door verse producten van hoge kwaliteit. Zo bent u altijd verzekerd van een heerlijke menu waarmee u indruk kunt maken op uw gasten. De gerechten worden op het afgesproken tijdstip op de locatie van uw keuze bezorgd.

Voor ieder event een kok aan huis

Heeft u iets te vieren? Dan is het fijn om de catering voor uw feest uit handen te kunnen geven aan een chef-kok die kan bouwen op jarenlange ervaring met partycatering. LaBaneCulinair voorziet ieder event – van examenfeest tot huwelijksfeest en van klantevent tot bedrijfsfeest – van een uitstekende catering. LaBaneCulinair is altijd uw betrouwbare partner voor culinaire lekkernijen van de hoogste kwaliteit, op ambachtelijke wijze bereid. 

Partycatering voor kleine en grote feesten

LaBaneCulinair verzorgt de catering voor kleine en grote groepen op feesten en partijen. Zo kan de catering voor uw huwelijksfeest of ander evenement tot in de puntjes verzorgd worden. Ieder feestje is uniek, daarom wordt er eerst overlegd over uw voorkeuren. LaBaneCulinair kan de catering helemaal naar uw wens organiseren en overheerlijke gerechten aan uw gasten serveren. U kunt bij ons terecht voor voor- en hoofdgerechten, maar ook voor de lekkerste desserts en hapjes. U kunt daarbij zelf aangeven welke gerechten u aan uw gasten wilt serveren. Samen zorgen we ervoor dat uw feest een onvergetelijk event wordt.

Bedrijfscatering

Organiseert u een event voor uw medewerkers of klanten? Ook dan kunt u op de catering van LaBaneCulinair rekenen. In overleg met u wordt er een passend menu voor uw event samengesteld. LaBaneCulinair maakt altijd gebruik van verse producten van de hoogste kwaliteit zodat u zeker bent van een professionele en smakelijke catering. Zo kunt u met de catering van LaBaneCulinair een goede indruk achterlaten bij uw gasten. Er is catering voor kleine groepen en voor grotere events mogelijk, informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsevent.

Catering op maat met een kok aan huis

Bij LaBaneCulinair is catering altijd maatwerk. Er wordt samen met u een menu samengesteld dat past bij uw event en uw persoonlijke voorkeuren. Of u nu een Italiaans menu wilt, de voorkeur geeft aan sushi of toch liever Hollandse kost wilt serveren: bij LaBaneCulinair is heel veel mogelijk. De chef-kok heeft veel ervaring met verschillende keukens waardoor u een grote keuze heeft voor stijlen en gerechten. De organisatie van de catering wordt volledig voor u geregeld, zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor uw event te bespreken. Met catering van LaBaneCulinair haalt u de kok aan huis.

Contact