FREELANCE CHEF-KOK

AAN HUIS OF IN UW HORECABEDRIJF

Heeft tijdelijk versterking in de keuken nodig? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van chef-kok Bane Jovanovic. Met jarenlange ervaring in diverse keukens is de kok aan huis van LaBaneCulinair ook een aanwinst voor uw restaurant, café of hotel. Of u nu een paar extra handjes nodig heeft, of een professional zoekt met leidinggevende eigenschappen: Bane Jovanovic komt uw keukenbrigade graag versterken

Waarom kiezen voor een freelance chef-kok?

Wanneer het u aan mankracht ontbreekt of u op zoek bent naar een tijdelijke chef-kok om de leiding van de keuken op zich te nemen, heeft u aan een freelance chef-kok een goede. Freelancers hebben door de afwisselende bezigheden geleerd hoe ze snel moeten schakelen tussen verschillende taken zodat zij zo in uw keuken aan het werk kunnen. Bovendien zijn zij zelf ondernemers, dus ze weten waar u als ondernemers zoal tegenaan loopt. Tot slot hebben wisselende keukens vaak geleid tot een grote mate en ervaring van verschillende keukens. Een freelance chef-kok zoals Bane Jovanovic zal dan ook in no time uw menukaart eigen maken.

Waarom kiezen voor chef-kok Bane Jovanovic?

Bane heeft meer dan dertig jaar ervaring als chef-kok en kan dan ook moeiteloos binnen uw keuken aan het werk. Door te werken in verschillende keukens, heeft de chef-kok veel ervaring opgedaan. Het maakt dan ook niet uit welke keuken u voert, de freelance chef-kok kan zich moeiteloos voegen naar uw wensen. Niet allen de doorsnee taken kan hij voor zijn rekening nemen, met zijn leiderschapskwaliteiten kan hij ook zonder problemen de keuken voeren. Hij werkt graag met verse producten en neemt alle hygiënevoorschriften in acht. Kiest u voor Bane Jovanovic dan haalt u een hardwerkende chef-kok in uw bedrijf die met veel passie en kunde de lekkerste gerechten voor uw gasten op tafel zet. 

Meer informatie over de diensten van van freelance chef-kok Bane Jovanovic

Bane biedt vanuit het bedrijf LaBaneCulinair diverse diensten aan, waaronder kok aan huis en freelance chef-kok. Wilt u gebruik maken van de diensten van Bane Jovanovic als freelance chef-kok. Neemt u dan direct contact op om de mogelijkheden en de tarieven te bespreken. Met veel passie en kunde zet hij zijn talenten ook graag binnen uw bedrijf in zodat hij uw gasten een onvergetelijke ervaring kan bezorgen. Bane Jovanovic is ook de chef-kok aan huis die u zoekt voor private cooking, catering en culinaire workshops.

Contact