COOKING CLUB

Zelf de lekkerste gerechten bereiden

Wat is er leuker dan zelf te leren hoe je de lekkerste gerechten kunt bereiden? LaBaneCulinair organiseert al 5 jaar met regelmaat de cooking club: diverse workshops op culinair gebied die u met kleine groepen of individueel kunt volgen. Chef-kok Bane Jovanovic verzorgt verschillende workshops van barbecueën tot bonbons maken, dus er is voor ieder wat wils. Het is ook mogelijk om bij u thuis een workshop te organiseren. Schroom dus niet om contact op te nemen en haal met de cooking club de kok aan huis.

Een culinaire workshop

Een paar keer per jaar worden er leerzame workshops georganiseerd waar u de fijne kneepjes van het koken leert. De workshops kennen een eigen thema zodat u altijd een workshop kunt kiezen die u aanspreekt. Zo werd er eerder al eens de workshop BBQ georganiseerd waarbij een enthousiaste groep geleerd werd het maximale uit de barbecue te halen. Het maakt niet uit of u veel of bijna geen ervaring heeft in de keuken, de workshops worden aangepast aan uw niveau en de chef-kok begeleidt u altijd op een deskundige wijze. De cooking club is dus altijd lekker en leerzaam. 

Chef-kok aan huis

Wilt u thuis een culinaire middag of avond organiseren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u een middag samen met uw vrienden, familie of collega’s de Italiaanse keuken verkennen of leren hoe u de lekkerste bonbons maakt. In overleg stellen we een workshop samen die aansluit op uw wensen en uw persoonlijke voorkeuren. Het is natuurlijk belangrijk dat de workshop aansluit bij uw interesses en smaak. LaBaneCulinair maakt altijd gebruik van verse producten van de beste kwaliteit, zodat u altijd zeker bent van een heerlijk eindresultaat.

Cooking club op maat

LaBaneCulinair biedt workshops op maat. Er is altijd een workshop samen te stellen die niet alleen aansluit op uw niveau, maar ook op uw smaak. Het thema van de workshop wordt daarom altijd in overleg met u gekozen en verder uitgewerkt. Dit maakt een culinaire middag of avond een uitstekende keuze voor een kleinschalig bedrijfsuitje, een vrijgezellenmiddag of een activiteit met vrienden. Onder begeleiden van de chef-kok maakt u de lekkerste gerechten die u daarna voortaan in een handomdraai zelf ook thuis kunt maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de cooking club? Neem dan direct contact op voor meer informatie en haal de kok aan huis. 

Contact